رفتن به بالا

خرم آن لحظه که مشتاق با یاری برسد!

پنجشنبه - 14 بهمن 1395   ۱۷ شوال ۱۴۴۵

664691_578

جنجال کاخ طلای اردوغان شبکه‌های اجتماعی را فراگرفت

 

به دنبال دیدار ترزا می، نخست وزیر انگلیس با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و انتشار تصاویری از این دیدار، “طلای موجود در کاخ اردوغان” جنجالی را در شبکه های اجتماعی به راه انداخت.به گزارش عصرایران، به دنبال ملاقات نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور ترکیه، “طلای کاخ اردوغان” در شبکه های اجتماعی جنجال برانگیخت.

“لورا کانسبرگ” خبرنگار سیاسی شبکه “بی.بی.سی” که در سفر “ترزا می” به آنکارا، او را همراهی می کرد، در صفحۀ تویتر خود نوشت: “در کاخ اردوغان، مقادیر زیادی طلا وجود دارد”.
این توییتِ خبرنگار بی.بی.سی موجی از واکنش ها را در شبکه های اجتماعی ترکیه سبب شد.

مسئولان دولت ترکیه و فعالان طرفدار دولت، به جریان سازی ضد خبرنگار بی بی سی پرداختند و او را کانون انتقادات و طنزنوشته های خود کردند و توییتِ او را “ادعایی نادرست” خواندند.

“ابراهیم کالن” سخنگوی کاخ ریاست جمهوری ترکیه، اظهارات کانسبرگ را “نشانۀ سطحِ پایینِ دانشِ او در عرصۀ خبرنگاری” دانست و گفت: در کاخ ریاست جمهوری، طلا وجود ندارد و آن چه او نوشته است، نشان می دهد که مفهوم اطلاع رسانی در ذهن او در سطح بسیار پایینی است”.

“رجب آقداغ” وزیر بهداشت ترکیه نیز در همین راستا، عکسی از خود هنگام بازدید از یک ساختمان منتشر کرد. او در این عکس، کفشی طلایی رنگ به پا داشت. آقداغ زیر این عکس نوشت: “لورا، نکند این کفش طلایی مرا دیده ای؟”

“مصطفی دمر” رئیس منطقه الفاتح در شهر استانبول نیز در صفحۀ تویتر خود عکسی از “خلیج شاخ طلایی” در استانبول منتشر کرد و نوشت: اینجا را نگاه کن، خلیج شاخ طلایی!.. طلای واقعی !!”

“ملیح کوکشک” شهردار آنکارا نیز در صفحۀ تویتر خود نوشت: “خبرنگار بی.بی.سی مستحق دریافت جایزۀ احمق ترین خبرنگارِ سال است”.

در پی هجمۀ همه جانبۀ مسئولان ترکیه ضد لورا کانسبرگ، او عکسی از تعدادی از آسانسورهای کاخ ریاست جمهوری ترکیه منتشر کرد و نوشت: این آسانسورها از طلا ساخته شده اند.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، پیش از این نیز آماج این گونه انتقادات قرار گرفته بود و آن هنگامی بود که به کاخ ریاست جمهوری در آنکارا نقل مکان کرد.